Marcel van den EyndeDe naam MARCEL VAN DEN EYNDE is een begrip in de wereld van de hengelsport en vanaf het fundament van Tackle-Link een zeer gewaardeerd partner.

 

Allereerst zal dit zijn vanwege de werkelijk unieke carrière van Marcel als wedstrijdvisser. We mogen gerust stellen hij over een periode van meer dan veertig (!!!) jaar op zowel nationaal- als internationaal niveau werkelijk alles heeft gewonnen wat er maar te winnen valt.

 

Zelf is hij misschien het meest trots op zijn individuele wereldtitel die hij behaalde in 1970 in Berg aan de Maas in Nederland aan het Julianakanaal, maar er is zoveel meer. Hij nam in totaal deel aan 24 wereldkampioenschappen en vrijwel elk internationaal kampioenschap wist hij individueel en/of als ploeglid van de Belgische nationale ploeg één of vaak zelfs meerdere keren te winnen. Alles bij elkaar een absoluut uniek palmares.

 

Het ‘geheim’? Een absolute en onvoorwaardelijke liefde en passie voor de hengelsport in het algemeen (bijvoorbeeld ook het zeevissen en het vissen op snoekbaars hebben zijn bijzondere interesse) en het wedstrijdvissen in het bijzonder met daarbij natuurlijk de noodzakelijke inzet en gedrevenheid om te ‘slagen’ in welke sport dan ook.

 

De N.V. MARCEL VAN DEN EYNDE is vandaag de dag absoluut één van de grootste lokaasfabrikanten in Europa. Niet alleen de hengelsportzaken in de Benelux worden bevoorraad, maar ook is er export naar vele andere Europese landen.

 

Inmiddels worden meer dan tachtig verschillende lokaassoorten geproduceerd om aan alle, soms heel verschillende, behoeften te kunnen voldoen.

 

Eén ding hebben al deze lokazen met elkaar gemeen, ze staan voor absolute topkwaliteit!

 

Voor het zeer uitgebreide productportfolio verwijzen wij u naar de website Marcel van den Eynde.Copyright Tackle-Link C.V. 2008 | info@tackle-link.nl